Foto: Nova.rs

Dva psa rase rotvajler, kao i jedna doga, koja su sinoć rastrgla dečaka (4) u Senti, bićeuspavani po nalogu lokalnog veterinarskog zavoda, saznaje portal Nova.rs.

Nakon što je dečak preminuo na putu za bolnicu od teških povreda koja su mu nanela tri psa njegovih roditelja, tužilaštvo je pokrenulo istragu. Psi su danas, u prisustvu policije odvedeni na uspavljivanje.

Porodična kuća u kojoj se dogodila tragedija, Foto: Nova.rs

Pročitajte još:

Dečak (4) iz Sente preminuo je na putu do bolnice nakon što su ga izujedali psi njegovih roditelja i to dva rotvajlera i jedna doga, koji su bili u dvorištu njihove porodične kuće u Senti.

Kako portal Nova.rs saznaje, tragedija se dogodila sinoć oko 8 sati, neposredno nakon što je iz dvorišta izašao raznosač pica.

“Dečak je krenuo za njim kako bi zatvorio kapiju, da bi iznenada dojurila tri psa i skočila na njega. Ubrzo je majka dečaka izjurila iz kuće i pokušala da savlada pse, koji su i nju izujedali. Psi su navodno bili u kavezima i zasad nije poznato kako su izašli iz njih i skočili na dete”, ispričao je izvor portala Nova.rs

 

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare