Goran Džonić, porodica Đokić, Djokić, tužilaštvo, sud, policija
Foto: Miljana Isailović/Privatna arhiva/Nova.rs

Rezultati prvih DNK veštačenja potvrdila su da je Goran Džonić, osumnjičen za ubistvo brata od tetke Gorana Đokića, njegove supruge Gordane i dvadesetpetogodišnje ćerke Lidije, držao pištolj kojim su oni usmrćeni. Međutim, DNK trag otkriven na oružju bio je mešan, odnosno osim Džonićevog otkriveno je prisustvo biološkog materijala i njegove bratanice Lidije.

„Ti tragovi upućuju da je Lidija u nekom trenutku imala kontakt sa oružjem. Može da znači da se branila, ili da je oružje bilo prislonjeno, ili da ga je ubica imao u ruci dok je vukao njeno telo“, objašnjavaju naši izvori upoznati sa ovim slučajem.

Takođe, Džonićevi tragovi su pronađeni i na novcu kao i na trakama kojima su novčanice bile vezane.

„Veštačen je veliki broj predmeta povezanih sa zločinom, na svima njima pronađeni su tragovi ili Džonića ili žrtava. Za sada nema potvrde da je neko od ostale četvorice uhapšenih na nekom od njih ostavio svoj biološki materijal“, objašnjavaju naši izvori.

Tročlana porodica Džonić ubijena je 26. septembra u ataru sela Moravac. Za njihovo ubistvo osumnjičen je Goran Džonić ali i njegovi sinovi Milan i Stefan kao i braća K.M. i A.M. iz Moravca. Svima je produžen pritvor za još 30 dana.

BONUS VIDEO: Slučaj Džonić – saslušanje

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar