Foto: Goran Srdanov/Nova.rs

Vedran Repčić, sin proslavljenog fudbalera Srebrenka koji je ubijen jutros u naselju Braće Jerković, teretio se da je 1996. godine ubio taksistu "Beotaksija" Branka Topalovića. On je tada prvo priznao ubistvo u policiji, a potom porekao.

Topaloviću je 14. oktobra ispaljen smrtonosni hitac u potiljak. Repčić je kasnije izjavio da je priznanje o ovom ubistvu dao pod prisilom i pretnjom policije.

Oslobođen je od krivice zbog nedostatka dokaza. Podsetimo, on se dovodi u vezu i sa ubistvom starca koji je, prema nezvaničnim navodima, imao oko 90 godina kada mu je ovaj presudio.

Ubistvo se, navodno, dogodilo devedesetih godina, a Repčić i starac su se sukobili oko 100 dinara. Ubijeni starac je tada prodavao cigarete na lokalnoj pijaci. Vedran Repčić poznat je beogradskoj policiji, a iza sebe ima pozamašan dosije u kom su upisana razbojništva, kao i jedno ubistvo zbog kog je osuđivan. Takođe, Repčić je dovođen u vezu sa još dva ubistva u prestonici koja su do danas ostala nerasvetljena, a nakon što ih priznao na saslušanju, promenio je iskaz na sudu, tvrdeći da mu je priznanje iznuđeno.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar