Hronika policija pronadjen les kod Usca uvidjaj policije
Ilustracija Foto:Sofija Bogosavljev/Nova.rs

Operativnim radom borske policije postavljeni su rekordni rezultati jer je ostvarena najveća zaplena sekundarnih sirovina, a ukradeni predmeti vraćeni oštećenoj kompaniji.

„Intenzivnim radom borskih policajaca ostvareni su uspešni rezultati. Ovakvi rezultati jos nisu zabelezeni u istoriji borske policije“, kaže naš izvor.

Policija je lišila slobode svog sugrađanina R.S. (48) zbog sumnje da je izvršio krivično delo teška krađa.

On se sumnjiči da je iz jedne kineske kompanije ukrao tonu i 100 kilograma neprerađenog bakra koje je policija pronašla i vratila kompaniji.

Pročitajte još:

Pre ovog hapšenja, borska policija je privela i D. G. (55) iz ovog grada zbog sumnje da je izvršio krivično delo teška krađa.

„Policija je prilikom pretresa domaćinstva u okolini Bora koje osumnjičeni koristi, u dvorištu, pronašla 93 tone i 480 kilograma bakarnih odlivaka koji su u prethodnom periodu ukradeni iz kompanije Serbia Zijin Copper. Pronađeni predmeti, čija se vrednost procenjuje na više od 400.000 dolara, vraćeni su kineskoj kompaniji“, dodaje izvor.

Uhapšeni su i T. G. (28) zbog sumnje da je izvršio krivično delo sprečavanje i ometanje dokazivanja i njegov brat M. G. (29) osumnjičenog za krivično delo napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti.

T. G. se sumnjiči da se najpre oglušio o naređenje patrole da zaustavi kombi kojim je upravljao i pokušao da pobegne, dok je njegov brat pokušao da svojim „mercedesom“ izgura policijsko vozilo sa puta u čemu nije uspeo.

Policija je sustigla i zaustavila kombi u kome je pronašla oko 341 kilogram bakarne otpadne žice i bakarnih otpadnih limova koji su, kako se sumnja, ukradeni iz jedne kineske kompanije, a pronađeni bakar je vraćen kineskoj kompaniji.

BONUS VIDEO: Razbojnik u akciji u sred bela dana

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar