nova godina beograd
Ilustracija: Shutterstock

Dvoje uhapšenih, 35 prekršajnih prijava i otkrivena droga, bilans je razbijene korona žurke koju su sinoć otkrili policija i komunalni milicajci u Valjevu, piše "Blic" na svom portalu.

Kako list saznaje, korona žurka je otkrivena u kafiću „Oaza 014“, na periferiji Valjeva, a od 37 u objektu zatečenih osoba koje se nisu pridržavale epidemioloških mera, uhapšeni su Beograđanin A. Č. (34) i Valjevka A. G. (21), koji su bili organizatori okupljanja.

Pored muzike uživo, na korona partiju se uživalo i u drogama, jer su pretresom pronađeni tri paketića amfetamina i po jedna cigareta i salveta u kojoj je bila marihuana.

Protiv pet gostiju policija je podnela prekršajne prijave zbog neposedovanja lične karte, a jedan od njih, s obzirom da je uvidom u evidenciju Prekršajnog suda utvrđeno da je osuđen, odmah je sproveden na izdržavanje zatvorske kazne.

Nakon privođenja osnovnom tužiocu u Valjevu, organizatori žurke su dobili krivične, dok su protiv 35 gostiju podnete prekršajne prijave zbog kršenja zakona o zaštiti stanovništva protiv zaraznih bolesti.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar