Na pitanje da li je Prekršajni sud od MUP-a dobio zahtev za pokretanje prekršajne prijave protiv vozača iz objave na Instagramu koji je divljački vozio automobil lamborgini ulicama Beograda, iz tog suda za N1 stigao je odgovor - da u svojoj elektronskoj evidenciji nemaju bilo koju informaciju u vezi sa ovim slučajem i Urošom Panićem.

Saobraćalna policija oduzela je krajem marta automobil marke lamborgini Uroša Panića, sina Vučićevog kuma Petra Panića, koji je nasilnički i bahato vozio ulicama Beograda i sve to snimio i objavio na društvenim mrežama, piše N1.

U policiji nam i pored nekoliko ponovljenih zahteva, nisu odgovorili na pitanje zašto je automobil odvezen i koje delo se vozaču stavlja na teret.

Nakon oduzimanja automobila, ostalo je nejasno da li je Panić dobio prekršajnu prijavu. Pa smo pitali nadležni sud.

„Prekršajni sud u Beogradu ne raspolaže informacijama iz Vašeg zahteva o slobodnom pristupu informacijama od javnog značaja, a navedeno iz razloga što je pretragom kroz elektronsku evidenciju SIPRES koja se vodi u ovom sudu utvrđeno da ne posedujemo bilo koju informaciju u vezi sa slučajem koji ste naveli u Vašem zahtevu, a u kojem se spominje lice Uroš Panić“, navodi se u odgovoru koji potpisuje zamenik predsednika Prekršajnog suda u Beogradu.

#related-news_1

Više o ovom slučaju čitajte na N1.

BONUS VIDEO: Umesto vozača uhapšen Lamborgini

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar