Foto:Screenshot/Instagram/

Viši sud u Beogradu raspisao je međunarodnu poternicu za Jetmirom G., osumnjičenim za ubistvo mlade studentkinje Ivane K. (26), čije je telo pronađeno krajem decembra 2022. godine, u stanu u Beogradu, saznaje Nova.rs.

Jetmiru je u odsustvu određen pritvor u skladu sa odredbom iz člana 211 Krivičnog zakonika Srbije.

Njemu je određen pritvor iz nekoliko razloga – zbog opasnosti od bekstva, da ne utiče na svedoke, kao i zbog uznemirenja javnosti.

Poternicu dalje sprovodi MUP Srbije, a zasad nije poznato da li su obavešteni istražni organi Crne Gore.

Foto:Screenshot/Instagram/

Podsetimo, ubistvo Ivane K. dogodilo se 23. decembra 2022. godine u Beogradu.

Više javno tužilaštvo u Beogradu je saopštilo da se Jetmir G. sumnjiči da je između 23. i 24. decembra prošle godine između 00.37 i 5.30 ubio Ivanu K. (26) u njenom stanu.

Naredbom o sprovođenju istrage Jetmiru G. se na teret stavlja krivično delo Teško ubistvo iz niskih pobuda (ljubomore), za koje je zaprećena kazna doživotnog zatvora.

Foto:Screenshot/Facebook/Ivana Krivokapić

Sumnja se da je Jetmir G. Ivanu, sa kojom je bio u emotivnoj vezi, usmrtio tako što joj je rukama stezao usta i nos dok nije izdahnula.

Potom je zaključao stan i napustio teritoriju Srbije.

Telo devojke su pronašla braća 24. decembra u iznajmljenom stanu na Zvezdari. Kako im se nije javljala na telefon, došli su do stana i kada su razvalili vrata zatekli su devojku na krevetu otkopčanih pantalona i podignute bluze. Ugledali su modrice po vratu, a imala je i povrede usne, oka, ali i prstiju na šaci i podlaktice.

BONUS VIDEO: Pala kriminalna grupa iz Sremske Mitrovice, zaplenjeno više od 100 kilograma droge

Komentari

Svi komentari (0)