Foto: cukarica.rs, Dragan Mujan/Nova.rs

Radnik "Beograd puta" Mile S. (53) teško je povređen u petak 21. oktobra, kada mu je kamion prešao preko noge, nakon čega mu je amputirana. Nesreća se dogodila u krugu "Beograd puta", a pomenuto preduzeće i njegov direktor Vuk Janković o celom slučaju ćute. Portal Nova.rs pokušao da je stupi u kontakt s nadležnima, kako bismo proverili zbog čega nisu obavestili javnost o nesreći, međutim, do objavljivanja teksta nismo dobili odgovor na pitanje.

Nesreća se dogodila prošle nedelje, a radnik je, bez svesti, prebačen u Urgentni centar gde su mu konstatovane teške telesne povrede opasne po život.

Pročitajte još:

U medijima je objavljeno da se nesreća dogodila u Ulici Dragoslava Srejovića kod broja 8, ali nije objavljeno da je to „Beograd put“, te da je tom prilikom teško povređen radnik tog preduzeća.

Okolnosti pod kojima se dogodila nesreća, u kojoj je Mile S. ostao bez noge, nisu poznate, a svi pokušaji portala Nova.rs da stupi u kontakt sa direktorom i nadležnima iz ovog komunalnog preduzeća ostali su bez uspeha.

Vuk Janković Foto: cukarica.rs

Portal Nova.rs pokušao je da sazna i zbog čega javnost nije obaveštena o nesreći, međutim, nismo uspeli da dobijemo odgovor.

Inače, nesreća nije mogla da se dogodi u gore vreme po direktora ovog preduzeća Vuka Jankovića koji je na tu funkciju stupio polovinom avgusta, kada je gradonačelnik Aleksandar Šapić počeo da „čisti“ kadrove u komunalnim preduzećima koje je „nasledio“ od prethodnog rukovodstva grada i bivšeg gradskog menadžera Gorana Vesića.

Kao što je Nova.rs već pisala, Janković je pre imenovanja za direktora „Beograd puta“ bio član opštinskog odbora na Čukarici zadruženog za privredu, poljoprivredu i ekogiju, a bio je rukovodilac u nekoliko preduzeća.

Rođen je 1985. godine u Beogradu, a po zanimanju je diplomirani ekonomista.

Foto:Dragan Mujan/Nova.rs

U više navrata smo pokušali da stupimo u kontakt s direktorom preduzeća, ali on nije odgovorio na naše pozive i poruke.

Podsetimo, stravična nesreća se desila prošle nedelje, a tada je saopšteno da je kamion prešao preko noge jednom radniku. Navedeno je i da su o celom slučaju obavešteni policija i tužilaštvo.

BONUS VIDEO: Hapšenje osumnjičenih za iznudu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar