Foto: Printscreen/Radio televizija Bor

Borska policija uhapsila je Vojkanu M. (54), nekadašnju zapisničarku Osnovnog suda u Boru zbog sumnje da je prodavala drogu, koja je u određenoj količini pronađena u njenom posedu. Takođe, kako se sumnja, Vojkana M. je u vreme dok je radila u sudu, koristila svoju poziciju da opstruiše rad policije u određenim predmetima, a istovremeno je prisvojila više stanova u Boru koje su izvršitelji oduzimali vlasnicima zbog dugova.

Kako portal Nova.rs saznaje, borska policija je u saradnji sa Višim javnom tužilaštvom u Zaječaru podnela protiv Vojkane M. krivičnu prijavu zbog šverca droge.

„U posedu bivše zapisničarke pronađena je kesica sa 1.54 grama marihuane, papirni zamotuljak sa skoro jednim gramom iste droge, kao i ručno smotana cigareta. Takođe pronađena je i vaga za precizno merenje, kao i nekoliko tableta sedativa“, kazao je za portal Nova.rs dobro obavešten izvor.

On dodaje da se sumnja da je Vojkana M. opstruirala policiju u pojedinim predmetima koji su bili u njenom posedu.

„S obzirom na to da je radila kao zapisničar, imala je pristup i informacijama o javnim prodajama stanova u Boru čiji su vlasnici bili zaduženi i to za veoma male iznose. Upravo na taj način postala je vlasnik više stanova u Boru“ , dodaje naš sagovornik.

 

 

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar