Mesto zločina u Somboru Foto: Soinfo.org/CC BY-NC-SA 4.0

Uviđaj u kući u Ulici Sime Šolaje u Somboru, gde je danas, kako se sumnja, Zdravko Goranović (59) ubio dve ćerke i suprugu, zapalio kući i obesio se, počeo je, a na licu mesta nalazi se veliki broj policajaca, vatrogasci, služba Hitne pomoći i pogrebno preduzeće koja je odnelo tela pokojnika.

Kako se saznaje, Zdravko G. je odranije poznat policiji po nasilničkom ponašanju i lokaln portal Soinfo.org objavio je da je nedavno izašao iz zatvora. Pojedini mediji preneli su da se iza rešetaka našao zbog nasilja u porodici i da je imao zabranu prilaska oštećenima, mada zvaničnih potvrda ove informacije za sada nema.

Mesto zločina u Somboru Foto: Soinfo.org/CC BY-NC-SA 4.0

Prema prvim informacijama, Goranović je najpre presudio ćerkama i supruzi, zapalio je kuću i izvršio samoubistvo vešanjem o gredu.

Pojedine informacije govore i da je Goranović bio privođen jer je u dvorište porodične kuće zamenika osnovnog javnog tužioca u Somboru Vladimira Šakića ostavio repliku kašikare i preteću poruku.

„Optužio si nevinog čoveka. Imaš još vremena da ispravno postupiš. U protivnom, prvo materijalna šteta, a onda idemo dalje. Čuvaj prvo sina, pa ženu, a i sebe. Sledeći put u paketu može biti nešto eksplozivno. Razmisli ozbiljno o svemu“, navodi se u poruci koju je, inače, pronašao sin zamenika tužioca.

Kako smo ranije objavili, užas je otkriven nakon što su vatrogasci, koji su pozvani zbog požara, obuzdali vatrenu stihiju i najpre pronašli tri ugljenisana tela, a zatim i četvrto za koje je utvrđeno da je Zdravkova druga ćerka.

Bonus video: Kineski tržni centar u plamenu

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar