Foto:printscreen/facebook/privatna arhiva; Dragan Mujan/Nova.rs

Policija u Kruševcu podnela je krivičnu prijavu protiv J.J. (35), takođe iz ovog grada, zbog krivičnog dela oduzimanje maloletnog lica, saopštili su iz Osnovnog javnog tužilaštva u Kruševcu. Kako su još naveli, u toku je predistražni postupak.

Policija uhapsila je pre dve nedelje dadilju J. J. (35) zbog sumnje da je otela bebu i odvela je kod dečka, i to sve kako bi zadobila njegovu ljubav.

K.B. iz Kruševca, majka bebe koja je u trenutku otmice imala samo 40 dana, kaže da nije upoznata sa tokom istražnog postupka.

„Nemam nikakvih informacija o tome šta se dešava u istrazi“, kazala je ova Kruševljanka.

Pročitajte još:

Podsetimo, ona je ranije ispričala da je dadilju J.J. pronašla preko fejsbuk grupe „Mame kruševljanke“. Kazala je da se devojka javila na oglas koji je ona postavila, jer joj je trebala dadilja za bebu.

„Držim časove engleskog jezika i trebala mi je pomoć na par sati. Plus zbog rada u kući. Jer, suprug radi u drugom gradu, i česti dolazi preumoran kući“, ispričala je K.B.

Kaže da se J.J. javila i da su se videle. Ispričala je da je devojka jako komunikativna i da joj je rekla da je već imala sa iskustva sa čuvanjem dece svojih rođaka.

„Odmah sam joj slikala ličnu kartu. Prvi put je čuvala bebu dva sata. I isto veče mi je poslala poruku sa pitanjem da li sam zadovoljna njenim radom“, rekla je majka bebe.

Ali, kako je ispričala, nakon što je pregledala njen profil na fejsbuku, videla je sliku na kojoj je ona trudna. I to joj je bilo sumnjivo, jer joj to nije spomenula u razgovoru.

„Pitala sam je odmah o tome. Rekla mi je da je izgubila bebu. Da je otac deteta bio u paralelnoj vezi sa drugom ženom. A onda se dogodilo da je presrela ta druga njegova žena. Nakon toga je doživela stres, i pobacila. Rekla sam joj da skloni tu fotografiju, ali ona je odbila“, ispričala nam je ova majka nakon što njena beba nije vraćena u dogovoreno vreme.

Kaže da je nakon toga razgovarala sa suprugom i da su pričali o toj situaciji. Odlučili su da joj pruže još jednu šansu. I dogodilo se da je dadilja otišla sa bebom.

„Policija je uradila sjajan posao. Pronašli su odmah moju bebu. Ostaje mi žal i odgovornost zbog toga. Ali, nisam mogla da znam da će tako nešto uraditi“, kazala ova majka.

BONUS VIDEO: Sletanje sa puta i prevrtanje kamiona na magistralnom pravcu Žagubica – Požarevac

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar