Foto: Catchlight Visual Services / Alamy / Alamy / Profimedia, Nova.rs

K. B. iz Kruševca, majka bebe koju je odvela bebisiterka, ispričala je da je dadilju J. J. pronašla preko Fejsbuk grupe "Mame Kruševljanke". Kako kaže za portal Nova.rs, javila se na oglas koji je ona postavila jer joj je trebala dadilja za bebu.

„Držim časove engleskog jezika i trebala mi je pomoć na par sati. Plus zbog rada u kući. Jer suprug radi u drugom gradu, i česti dolazi preumoran kući“, priča majka za portal Nova.rs.

Kaže da se J. J. javila i da su se videle. Rekla je da je jako komunikativna i da joj je ispričala da je već imala sa iskustva sa čuvanjem dece svojih rođaka.

„Odmah sam joj slikala ličnu kartu. Prvi put je čuvala bebu dva sata. I isto veče mi je poslala poruku sa pitanjem da li sam zadovoljna njenim radom“, kaže K. B.

Ali, kakao je ispričala, nakon što je pregledala njen Fejsbuk profil, videla je njenu sliku na kojoj je trudna. I to joj je bilo sumnjivo, jer joj to nije spomenula u razgovoru.

„Pitala sam je odmah. Rekla mi je da je izgubila bebu, da je otac deteta bio u paralelnoj vezi i da ju je presrela druga njegova žena. Nakon toga je doživela stres, i pobacila. Rekla sam joj da skloni tu fotografiju, ali ona je odbila“, kaže ova majka.

Kaže da je nakon toga razgovarala sa suprugom i da su pričali o toj situaciji. Odlučili su da joj pruže još jednu šansu. I dogodilo se da je dadilja otišla sa bebom.

„Policija je uradila sjajan posao. Pronašli su odmah moju bebu. Ostaje mi žal i odgovoronost zbog toga. Ali, nisam mogla da znam da će tako nešto uraditi“, kaže ova majka.

Podsetimo, dadilja se sumnjiči da je bebu staru 40 dana koju je čuvala izvela u šetnju, ali umesto da je vrati u dogovoreno vreme, odvela ju je u kuću svog momka. Policija je tu i pronašla dete. Dadilja je potom u policiji iznela šokantnu odbranu. Rekla je da je navodno imala pobačaj u decembru, a da porodica ništa o tome nije znala.

I onda je htela bivšem dečku da kaže da se porodila, te da je zato odvela bebu kući.

Bonus video: Hapšenje i zaplena tri paketa heroina

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Tagovi

Komentari

Svi komentari (0)