Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Policija je i danas nastavila potragu za trojicom mladića koji su u subotu uveče nestali u Dunavu, kada se prevrnuo čamac u kome su se vozili sa četvrtim momkom koji je upseo da se dokopa obale.

Ranac sa dokumentima jednog od mladića nestalih pre dve noći kod Pančevačkog mosta pronađen je danas u Dunavu, saznaje „Blic“.

Kako saznajemo, ranac sa ličnim dokumentima pronađen je tokom opsežne potrage za trojicom mladića Milošem Markovićem (37), Nenadom Trivkovićem (35) i Milanom Nikolićem (36).

Pročitajte još:

U potragu za nestalim mladićima uključili su se prijatelji, poznanici, ali i ljudi dobre volje koji žele da pomognu da se što pre pronađu.

Porodice nestalih još jednom apeluju za pomoć i mole ljude dobre volje koji imaju čamce, kajake, dronove, ali i one koji bi se u potragu uključili peške zbog nepristupačne leve obale Dunava na potezu od Pančeva do Borče da se jave na broj 063/720 12 02.

Ranije danas, Sofija, supruga nestalog Miloša izjavila je da porodice misle da je neplivač imao prsluk, ali da se možda uspaničio.

„Oni nisu odmah krenuli da plivaju za ovim drugarom, verovatno zato što nisu hteli da ostave neplivača tu, jer on možda nije hteo da se odvoji od čamca i dalje se gubi svaki trag“,  kaže supruga nestalog Miloša.

BONUS VIDEO: Potraga na Dunavu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar