Vera Gvozdenović Markotić iz Vršca, koja je uhapšena u februaru zbog sumnje da je varala građane tako što je izdavala tuđe stanove, priznala je krivicu u Prvom osnovnom tužilaštvu i skopila sporazum na osnovu kog je sud osudio na dve godine i tri meseca zatvora!

Osuđena, koja je inače majka troje dece od kojih je dvoje maloletno, teretila se da je od 2018. do hapšenja oštetla više od 50 ljudi, tao što je iznajmljivala stanove od vlasnika, a potom ih stavljala na oglas i izdavala ljudima kao da su njeni. Kada bi ljudi došli da se usele, shvatili bi da su prevareni.

„Vera Gvozdenović je pokušala da se opravda time što je nezaposlena samohrana majka, kao i da ima zdravstvene probleme. Međutim, istragom je utvrđeno da je u izvršenje krivičnog dela uvek vodila i dvoje maloletne dece, koja su stara sedam i 12 godina“, otkriva izvor Kurira.

Prema njegovim rečima, policajci su ostali šokirani načinom na koji je pokušala da im pobegne kada su došli da je uhapse.

„Svezala je tri čaršava jedan za drugi i sa najmlađom ćerkom, starom sedam godina, u naručju se spustila sa petog na treći sprat“, otkrio je izvor kako je prevarantkinja pokušala da izbegne hapšenje u februaru ove godine.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar