Foto: Dragan Mujan/Nova.rs, Facebook

Višem javnom tužilaštvu u Beogradu danas je dostavljena krivična prijava Jovane Borikić protiv Tatjane I. zbog sumnje da je izvršila krivično delo nasilje u porodici usled čega je nastupila smrt člana porodice.

Ukoliko se utvrdi da je usled dela nastupila smrt člana porodice, prema tužilaštvu, učinilac će biti kažnjen zatvorom od pet do 15 godina zatvora.

Jovana B. je rođena sestra Mlađana D.koji je poginuo 29. septembra u saobraćajnoj nezgodi u Ripnju oko 4 časa, a kom događaju je, prema navodima njene krivične prijave, prethodilo nasilje nad njim. Više javno tužilastvo u Beogradu će postupiti po ovoj krivičnoj prijavi, proveriti njene navode, a onda odlučiti o daljem postupanju.

Prema navodima krivične prijave Tatjana I. je 28. septembra odvezla Mlađana u kafanu u Borči, gde je imao angazman kao pevač. Tamo se napila, posvađali su se i na putu nazad ga je, prema navodima krivične prijave, pretukla metalnom šipkom i izbacila iz vozila na magistralni put. Mlađan je tada mobilnim telefonom pozvao dečka od Tatjanine ćerke, S. E. da dođe po njega. S. E. je potvrdio u iskazu policiji da je primio poziv od Mlađana, ali da je morao da promeni gumu na svom vozilu jer mu je bila pukla. Nakon sto ga je ubrzo ponovo pozvao, Mlađan se vise nije javljao na telefon.

Mladjan D.

Inače, Osnovno javno tužilastvo u Mladenovcu vodi postupak dokaznih radnji protiv Tatjane I. na osnovu krivične prijave policije u Barajevu zbog krivičnog dela nasilje u porodici, zbog sumnje da je pretukla majku pokojnog Mlađana, ali i svoju ćerku.

„Nakon incidenta sa Mlađanom, kako se sumnja, Tatjana I. je došla kući i počela da šamara i udara svoju ćerku i Mlađanovu nepokretnu majku“, kaže naš izvor.

Pročitajte još:

Podsetimo, Kurir je ranije pisao o ovom događaju, a Jovana Borikić, inače Mlađanova rođena sestra, je tada u potresnoj ispovesti ispričala kako su joj u policiji pokazali fotografije sa uviđaja na kojima je ona prepoznala mrtvog brata.

„Želim samo da saznam istinu, kako se moj brat tadsa našao na tom putu u gluvo doba noći, kao i ko je odgovoran“, ispričala je Jovana B.

Ona je za Kurir ispričala da ima sazbnanja da je Mlađana pre nesreće, pretukla devojka sa kojom je živeo, i da je imala saznanja da je to i ranije radila.

„Neposredno pre nestanka mog brata 28. septembra Mlađanova devojka je pretukla i našu majku nepokretnu majku jer nije želela da živi sa njima“, rekla je tada Jovana B. i dodala da je tada podnela krivičnu prijavu protiv Mlađanove devojke Tatjane I.

Osumnjičena Tatjana na društvenim mrežama koristila je nadimak okrivljenog vođe ozloglašene kriminalne grupe Veljka Belivuka – Tanja Nevolja.

VIDEO: Meštani o nesreći u Ovčar Banji: Mnogi su ukazivali da most nije za upotrebu a table nigde nije bilo da nije za upotrebu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar