poplave
Ilustracija Foto: N1

"Počivaj u miru prijatelju. Žena i veza su ti došli glave, crkla dabogda, sto je gromova ne spali". Ovim rečima porodica i prijatelji nastradalog Mlađana Denića proklinju njegovu devojku Tatjanu Ivanović koju krive za tragediju u kojoj je nesretni mladić izgubio život.

Prijatelji Mlađana Denića koji je nastradao u stravičnoj nesreći na Ibarskoj magistrali na skretanju za Ripanj, opraštaju se od njega na društvenim mrežama, piše „Blic“.

Pročitajte još:

„Mlađo, dušo dobra, anđeli neka te čuvaju“, stoji ispod njegove fotografije.

Podsetimo, mladić je poginuo 29. septembra oko četri sata iza ponoći, kada je na njega iz za sada nepoznatog razloga naleteo automobil marke „reno megan“ i pokosio ga. Mlađanova sestra rekla je za medije da je videla brata tog dana na fotografijama sa uviđaja.

„Videla sam fotografije mrtvog brata, kada sam došla u policiju u Odeljenje za nestale da prijavim da ga nema. Tada su mi dali fotografije sa uviđaja gde je pešak pokošen na skretanju za Ripanj, videla sam ga. To je bilo zaista jezivo i tu scenu nikada neću zaboraviti“, rekla je neutešna žena.

Protiv njegove devojke Tatjane Ivanović iz Beograda, Mlađanova sestra podnela je krivičnu prijavu uz navode da ga je pre nesreće brutalno pretukla, a potom izbacila iz kola na Ibarsku magistralu gde je nastradao.

Prema saznanjima Tatjana je istog dana uhapšena zbog nasilja u porodici i to nad svojom ćerkom i majkom njenog vanbračnog supruga.

Kako se saznaje, i pre tragedije se u toj porodici dešavalo nasilje, te i da je devojka, odnosno vanbračna supruga nastradalog Denića završila u pritvoru jer je pretukla svoju ćerku i svekrvu.

„Saslušana je 30. septembra i na predlog tužilaštva određen joj je pritvor“, kaže izvor.

Tada je počeo da se događa dodatni zaplet, jer četiri dana kasniije, Mlađanova sestra, nakon njegove sahrane podnela je krivičnu prijavu protiv nje uz navode da je njen brat poginuo u saobraćajnoj nesreći i da ga je vanbračna supruga Tatjana pretukla metalnom štanglom i izbacila iz auta na ibarsku magistralu.

BONUS VIDEO: Saobraćajna nesreća na Ceraku

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar