Foto: Filip Krainčanić/Nova.rs

Policija već nekoliko sati pretresa poznati beogradski splav "Fristajler" na obali Save kod Brankovog mosta u potrazi sa oružjem ili delovima tela navodnih žrtava grupe vođe navijača Partizana Veljka Belivuka zvanog Velja Nevolja. Prema nezvaničnim saznanjima, istraga je proširena i na splav pored "Fristajlera".

Na terenu su i pripadnici ronilačke jedinice, koji, prema nezvaničnim saznanjima, traže oružje ili eventualno telo neke od navodnih žrtava grupe Belivuka.

Foto: Filip Krainčanić/Nova.rs

Naime, istraga je proširena i na objekat „Hot mess“, koji se nalazi pored „Fristajlera“, a na terenu je evidentan veliki broj policijskih ekipa.

Na terenu se nalazi nekoliko policijskih vozila, veliki broj pripadnika Žandarmerije i Policijske brigade, a policajci su naoružani dugim cevima.

Foto: Filip Krainčanić/Nova.rs

Navodno, akcija se sprovodi u nastavku istrage protiv Veljka Belivuka i ostalih osumnjičenih. Inače, Belivukova grupa je uhapšena 4. februara u velikoj akciji BIA i MUP, a pripadnici ove grupe terete se za niz teških krivičnih dela, među kojima su otmice, ubistva i iznude.

Pročitajte još:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar