Foto: Filip Krainčanić/Nova.rs

Na poznatom beogradskom splavu "Fristajler", na obali Save, u blizini Brankovog mosta, u toku je policijski pretres, a pre pola sata na mesto događaja stigli su i pripadnici ronilačke jedinice, koji, kako nezvanično saznajemo, traže oružje ili eventualno telo neke od navodnih žrtava Veljka Belivuka, zvanog Velja Nevolja.

Policajci sa dugim cevima, psi tragači, a od pre pola sata i ronioci, nalaze se na poznatom beogradskom splavu, iza koga navodno stoji Veljko Belivuk, čiji su pripadnici obezbeđivali ovaj objekat na vodi, a koji je 4. februara uhapšen u velikoj policijskoj akciji, zbog organizovanja kriminalne grupe i izvršenja više krivičnih dela ubistava i otmica.

Foto: Filip Krainčanić/Nova.rs

Ronioci su, kako javlja reporter Nova.rs, došli pre pola sata, a navodno će pretraživati vodu oko splava, kako bi pronašli oružje ili telo nekog od nestalih.

Ranije danas, kako su ispričali građani, u prepodnevnim satima se čula muzika sa ovog splava, i oni pretpostavljaju da je zbog toga neko pozvao policiju.

Međutim, kada je policija došla, okupljeni na Fristajleru nisu hteli da im otvore, zbog čega je policijska patrola pozvala pojačanje.

Foto: Filip Krainčanić/Nova.rs

Inače, tu su policajci sa dugim cevima i fantomkama i više policijskih vozila, a akcija se navodno sprovodi u nastavku istrage protiv Veljka Belivuka i ostalih osumnjičenih.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar