Foto: Instagram / Društvene mreže

Suđenju Milovanu Tadiću, bivšem šefu obezbeđenja kluba "Tilt" koji je optužen da je u decembru 2015. godine nasmrt pretukao gosta Slobodana Vukića, danas je nastavljeno u Višem sudu u Beogradu iznošenjem završnih reči odbrane i tužilaštva. Tužilaštvo traži osuđujuću presudu za optuženog, dok odbrana traži oslobađajuću.

Izricanje presude zakazano za 14. april, kada će biti okončano ovo suđenje.

„Predlažem da se Tadić osudi na višegodišnju kaznu zatvora jer je tokom postupka kroz dva medicinska veštačenja i ostale dokaze izvedeno, odnosno dokazano da je njegovo povređivanje Vukića dovelo do smrti“, rekla je zamenik Višeg javnog tužioca.

Sa druge strane, Tadić je istakao da nije kriv.

„Porodici još jednom želim da izjavim saučešće, zaista, jako mi je žao zbog svega sto se dogodilo, ali ja nisam kriv“, rekao je Tadić u završnoj reči.

Podsetimo, Milovanu Tadiću sudi se da je kao radnik obezbeđenja u klubu “Tilt” u decembru 2015. godine gostu tog lokala, Slobodanu Vukiću, naneo teške telesne povrede od kojih je mladić preminuo.

Veljko Belivuk Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Tadić se u žiži javnosti našao i početkom februara ove godine, kada je uhapšen u velikoj akciji policije, kao pripadnik grupe vođe navijača Veljka Belivuka.

Pročitajte još:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar