Vinča, pucnjava, Goran A. hronika
Foto: Filip Krainčanić/Nova.rs/Društvene mreže

U Urgentnom centru preminuo je Goran A. (21) koji je teško ranjen u pucnjavi koja se dogodila početkom maja u beogradskom naselju Vinča.

Mladić je umro juče nakon više od 30 dana borbe lekara da mu spasu život, piše Telegraf.

Podsetimo, Goran A. (21), poznat kao Mali Goksi, upucan u čelo u naselju Vinča kod Beograda, navodno, ima oko deset krivičnih prijava, među kojima su krađe, telesne povrede, nasilje u porodici, a sudeći prema objavama na njegovim profilima na društvenim mrežama, on se hvalio snimkom na kojem se vidi kako vozi 200 na sat, potom se zalago za legalizaciju marihuane i ostavljao statuse u kojima poručuje da „buši ko iz kalaša“.

Pročitajte još:

„Mali Goksi nimalo nije „cvećka“. Umeo je da divlja po kraju, da brzo vozi, da pravi haos“, rekao je meštanin koji je hteo da ostane anoniman.

U statusima koje je ostavljao, između ostalog piše: „Džokove zalizujte, gandžu legalizujte“, „Svakog balaša bušim ko iz kalaša“, „I dok šetaš ku*vu, i dok praviš neki dil, opušten si to je trenerka stil“.

Inače, Goran A. (21) j upucan je ispred Osnovne škole „Nikola Tesla“ u beogradskom naselju Vinča i bio je u indukovanoj komi na Vojnomedicinskoj akademiji (VMA) u Beogradu.

BONUS VIDEO: Pokušaj ubistva i bacanje bombe na kafić u Inđiji

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare