Policija privodjenje hapsenje
Ilustracija Foto:Vesna Lalić/Nova.rs

M. L. (58) iz Aleksandrovca nastradao je jutros oko 9 sati u nesreći koja se dogodila u krugu fabrike Vino Župa u Aleksandrovcu. Kako su "Novosti" ranije objavile, u incidentu je povrede glave zadobio radnik I. Đ.( 38), iz Donjeg Rataja, koji je transportovan u Opštu bolnicu Kruševac.

Na licu mesta su pripadnici Policijske stanice u Aleksandrovcu i Osnovnog javnog tužilaštva iz Brusa.

Kako su Novosti objavile, za sada se spekuliše da je do nesreće došlo usled isparenja u betonskom sudu jednog pogona. Više informacija biće poznato tokom istrage.

Ivan Đ. radnik Vino Župe u Aleksandrovcu, koji je preživeo tragediju u betonskoj cisterni, dovezen je u 10.40 kolima hitne pomoći zbog povrede koja se desila oko devet časova.

Pacijent je primljen u svesnom stanju, ali je rekao da ne može da rekonstruiše događaj, da se ne seća. Ima oguljotine po licu i rane na potiljku, odmah je pregledan i hirurški zbrinut, zašivene su mu rane, dobio je terapiju, radiološka obrada je u toku, sada je na hirurškom odeljenju, stabilnih vitalnih parametara, svestan i komunikativan. Trenutno se radi dodatna dijagnostička obrada, CT glave, skener i laboratorijske analize, kliničko stanje se prati i očekuje se da pacijent bude dalje stabilno.

Bonus video: Nesreća kod Bora


***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar