Foto:Screenshot/Youtube/PR MUP RS

Siniša Šakić zvani Kinez predao se danas Graničnoj policiji Bosne i Hercegodine i očekuje se da u toku dana bude predat u nadležnost Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske, prenose mediji.

Za Šakićem je pre desetak dana raspisana poternica zbog sumnje da bi mogao imati informacije oko ubistva Slaviše Ćuluma, koji je likvidiran  15. maja u svom automobilu u Banjaluci. Ćulum je likvidiran hicima iz vatrenom oružja u klasičnoj sačekuši.

Prema nezvaničnim informacijama, Šakić se predao na Graničnom prelazu Donja Gradina. Kako saznaje Srpskainfo, Šakić je u BiH ušao iz Hrvatske.

Podsetimo, Slaviša Ćulum ubijen je u blizini kuće u kojoj živi njegova majka u banjalučkom naselju Dragočaj. Brutalno ubistvo desilo se u sred bela dana, a celu likvidaciju zabeležile su nadzorne kamere na kojima se vide dvojica napadača na motorima, sa kacigama na glavi, a koji su na dan zločina viđeni u blizini žrtvine kuće. Inače, ubijeni Ćulum je od ranije poznat policiji i on je 10 dana pre ubistva izašao iz zatvora nakon što je odslužio kaznu za ubistvo Jovana Jošila.

Takože, Ćulum je bio označen kao vođa kriminalne grupe koja je sumnjiči za brojna krivičnih dela.

#related-news_1

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar