Foto:Screenshot/Twitter/@MiroslavParovic

Miroslav Parović, predsednik predsedništva Narodnog slobodarskog pokreta, objavio je danas video snimak na kome se vidi kako jedan muškarac u poslednjem trenutku uspeva da umakne dvojici atentatora, koji su mu organizovali sačekušu, krajem oktobra u Novom Sadu. Policija je o ovom incidentu odmah obaveštena, a čovek koji je izbegao likvidaciju je Slobodan Boba Vujaković, osuđeni diler droge.

Parović je danas objavio video snimak na kome se vidi kako muškarac, kada je video dvojicu da mu se približavaju, uleće u prvi automobil koji je naišao i beži.

Za sam incident, policija je saznala od vozača automobila, u koji je Vujaković upao, i odmah je pokrenula istragu.

Policija je, prema našim saznanjima, došla do informacije da su dvojica pokušala da ubiju Slobodana Bobe Vujakovića, osuđenog dilera. Naime, Vujaković je osuđen na pet godina i osam meseci zatvora 2001. godine, zajedno sa Daliborom Nišavićem Čodom koji je dobio šest, zbog dilovanja droge. Pored toga, Vujaković je osuđen i zbog ometanja službenog lica u obavljanju poslova bezbednosti i nedozvoljenog nošenja oružja, kako su tada preneli mediji.

Krivično veće tada je utvrdilo da su njih dvojica u periodu od kraja 1999. do prve polovine 2001. godine, organizovali prodaju heroina na teritoriji Novog Sada. Prilikom izricanja presude osuđeni su burno negodovali, upućujući niz psovki na račun sudija.

Međitim, ono što otežava istragu jeste to što je Vujaković odbio da sarađuje sa istražiteljima. Da je zaista na meti pokazuje i informacija da su ga nedelju dana pre toga, za sada nepoznati počinioci pretukli, ali on nije želeo da otkrije ko stoji iza tog incidenta.

Sa kim Vujaković ima problema i ko želi da ga likvidira mogla bi da otkrije istraga, koja je u toku.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare