Nesreća u Čačku Foto:Ljubica Sokić/Nova.rs

Vraćali su se sa žurke, kada je vozač, iz nepoznatog razloga, izgubio kontrolu i sleteo s mosta. Najverovatnije je u pitanju neprilagođena brzina.

Stradali su Ognjen Vasilijević (19), koji je vozio automobil, zatim Ivan Stančić (19) koji se nalazio na suvozačkom sedištu, kao i Nikola Zekavica i Luka Mićović. Oni su se veraćali sa žurke kad su kolima sletelei sa mosta, s visine od otprilike 4 metra u potok Jovac, koji se uliva u reku Kamenicu.

Stradali mladići se nisu udavili, jer je u pitanju potok dubine od oko 30 santimetara, već su stradali prilikom pada automobila.

Posebno potresan detalj tragedije je što je brat jednog od stradalih, ne znajući za tragediju, počeo da ga taži po društvenim mrežama i da se raspituje da li je neko video njegovog brata, koji je, na žalost, već bio mrtav.

Četvorica mladića koja su noćas smrtno stradala u Jančićima kod Čačka su nakon žurke u Košutnjaku uputila su se u to mesto, takođe na žurku koju je policija prekinula jutros oko dva sata. Oni su bili starosti od 18 do 23 godine, svi iz Čačka.

„Auto im je sleteo po povratku iz Jančića sa oštećenog mosta i bio je teško uočljiv“, kaže naš sagovornik.

Vozilo je primetio jedan meštanin koji je obavestio policiju. Za to vreme porodice mladića su tražile o njima, posredstvom društvenih mreža informacije. Inače ovaj put je u jako lošem stanju, na šta su ukazivali žitelji tog sela.

„Mladići su se vraćali sa žurke, auto se kretao lokalnim putem iz Gojne Gore ka Čačku. Pretpostavlja se da su nakon izlaska iz krivine sleteli sa mosta koji nema zaštitnu ogradu. Sumnjamo d je vozač auta, usled neprilagođene brzine izgubio kontrolu, udario u drvo, a potom sleteo sa mosta u korito reke „, kaže naš izvor.

BONUS VIDEO: Saobraćajna nesreća na Pančevačkom mostu u Beogradu

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare