Policija privodjenje hapsenje
Ilustracija Foto:Vesna Lalić/Nova.rs

Nekoliko sati iza ponoći na lokalnom putu od Čačka ka selu Jančići došlo je do stravične saobraćajne nesreće u kojoj je stradalo četiri mladića, a u ovom trenutku još uvek traje njihovo izvlačenje iz vozila.

Nastradali mladići bili su starosti od 18 do 23 godine. Svi su bili u jednom vozilu. Automobil im je sleteo s puta u Jančićima, usled čega su na licu mesta poginuli.

Kako saznaje Nova.rs, pripadnici nadležnih službi mladiće još izvlače iz smrskanog automobila.

Prema nezvaničnim saznajima, teške saobraćajna nezgoda kod Čačka u kojoj su nastradala četvorica mladića dogodila se u selu Jančič najverovatnije u toku noći ili ranog jutra. Četiri mlade osobe poginule su kada je automobil „suzuki vitara“ koji se kretao iz pravca sela Jančić prema Čačku sleteo s mosta u korito reke Kamenica.

„Automobil se kretao lokalnim putem, Rosci – Jančići iz pravca Gojne Gore u pravcu Čačka, gde su kako ses sumnja, nakon izlaska iz krivine sleteli s mosta koji nema zaštitnu ogradu. Pretpostavlja se da je vozač automobila, najverovatnije usled neprilagođene brzine, izgubio kontrolu udario u drvo, a potom sleteo s mosta na levu stranu u korita reke Kamenica. Na žalost, na licu mesta stradale su četiri osobe, koje su kako se pretpostvalja izuzetno mlade“, rekao je izvor.

Meštani Jančića su užasnuti ovim jezivim prizorom i našli su mrtve mladiće jutros oko deset časova.

„Vraćali su se valjda sa neke žurke i vozač je izgubio kontrolu nad automobilom i sleteli su sa puta. Svi su nastradali. Ovo je prava tragedija, radi se o tek punoletnim mladićima“, rekao je jedan od meštana sela Jančići koji se jutros našao u blizini mesta gde su mladići sleteli.

Bonus video: Užasna nesreća kod Subotinca

***
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare