Poziv ili poruka: Šta je istina o Matejevoj komunikaciji sa Splićankom

Hronika 18. jan 202215:20 > 15:29
Podeli:
Klub Gotik, Matej Periš, misteriozna devojka, žena, silueta, splićanka, nestanak
Foto: Goran Srdanov/Nova.rs/MUP Hrvatska/Shutterstock

Srpska policija ispitala je juče prijateljicu Mateja Periša sa kojom se Splićanin navodno poslednji put čuo. Kako su preneli mediji, policija je došla do saznanja da je Matej pokušao da stupi u kontakt sa njom u noći nestanka, ali nije jasno da li je to i uspeo. I dok otac Splićanke tvrdi da je njegovoj ćerki nestali mladić poslao poruku na Instagramu, Matejev otac Nenad kaže da je bila poruka, ali i poziv.

Hrvatski Index danas prenosi informaciju da je srpska policija juče ispitala pomenutu devojku iz Splita, i da je reč o sestri Matejevog prijatelja, a koji nije boravio sa njim u Beogradu. Policija je, kako su pisali srpski mediji, izlistavanjem poziva došla do saznanja da je Matej pokušao da stupi u kontakt sa njom, ali nije jasno da li je do njega došlo.

Otac Splićanke oglasio se i rekao je da je Matej njegovoj ćerci, pre nestanka poslao poruku na Instagramu.

"Moja ćerka ni u jednom trenutku nije bila sa tim momkom ni u kakvom kontaktu. Poslao joj je te večeri poruku na Instagram u kojoj je napisao: 'Di si!' Ali ona s njim nije uspostavila komunikaciju", rekao je otac Splićanke.

Ovu informaciju, novinari portala Index.hr proverili su kod Matejevog oca, koji je rekao da mu je Splićanka, a koju je pre desetak dana sreo ispred policijske stanice u Beogradu, rekla da ju je nestali mladić zvao, odnosno imala je propušteni poziv.

"Koliko ja znam, bio je i propušten poziv i poruka. Ali sadržaj poruke ne znam", rekao je Matejev otac.

"Koliko znam, ona nije komunicirala s Matejem", dodao je.

Nenad Periš je jutros bio na sastanku u MUP-u u Beogradu.

"Jutros sam bio u kontaktu s istražiteljima u MUP-u Srbije i MUP-u Hrvatske. Rečeno mi je da se sve aktivnosti i dalje sprovode na najvišim intenzitetom, kako u pretraživanju terena na vodi i kopnu tako i u drugim potrebnim istražnim radnjama za rasvetljavanje celog slučaja", rekao je Nenad Periš za Index.

Podsećanja radi, Matej Periš (27) nestao je u noći između 30. i 31. decembra u Beogradu, kada je, iz još uvek neutvrđenog razloga, oko 1.20 sati istrčao iz kluba "Gotik".

BONUS VIDEO: Nenad Periš o novim saznanjima o nestalom Mateju

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar