Foto:Vesna Lalić/Nova.rs

Dečak (3), sa kojim se majka E.A. (29) u zagrljaju bacila pre dva dana sa šestog sprata zgrade u Lazarevcu u Karađorđevoj ulici, i dalje se bori za život. On je nakon tragedije hitno operisan na Urgentnom centru, a juče je prebačen u Tiršovu i njegovo stanje je, kako saznajemo, neizvesno.

Primljen je sa teškim povredama glave, unutrašnjih organa i abdomena.

brat i tetka Foto:Vesna Lalić/Nova.rs

„Dete se i dalje bori… Ne znam… Stanje mu je isto, teško. Otac Nikola i baba Tanja išli su juče u Beograd, u Tiršovu, da vide malog, ali im nisu dali da uđu kod njega. Babi je pozlilo tamo, morali su da je hospitalizuju, da joj daju lekove za smirenje. Otac je ubijen u pojam, samo se moli da mali preživi, slomio se kada nije mogao da ga vidi juče… Ja se plašim da odem do oca Nikole, da pričam s njim, ne smem ni ja od tuge“, rekla je za Nova.rs Biljana Ranković, tetka E. A., koja je nakon skoka sa sinom (3) sa terase preminula na licu mesta.

Foto:Vesna Lalić/Nova.rs

Podsetimo, tragedija se dogodila prekjuče nešto pre devet časova ujutru. Otac Nikola je spavao za vreme nesreće, jer je, kako se navodi, došao sa posla iz treće smene. Majka je, kako nezvanično saznajemo, zgrabila dete i skočila sa terase sa šestog sprata i pala na terasu jednog od nižih spratova. Inače, prema nekim informacijama žena se ranije lečila u psihijatrijskoj ustanovi.

Lazarevac ubistvo
Foto:Vesna Lalić/Nova.rs

Njen muž Nikola kaže da E. A. nije počinila samoubistvo, nego da je, kako on pretpostavlja, potrčala iz kupatila u kojem se tuširala kada je videla da se mališan popeo na sto na terasi koji je maltene u visini ograde, te da su oboje pali preko.

Foto:Vesna Lalić/Nova.rs

Pokrenut je i postupak kontrole zakonitosti i pravilnosti rada Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) i Gradskog centra za socijalni rad zbog ove tragedije.

 

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar