Hemijska industrija, Hipol Odžaci, vatrogasci,
Foto: Goran Srdanov/Nova.rs/čitalac portala nova.rs

Rezultati obdukcije tela koje je ugljenisano izvađeno iz eksplodiranog automobila nakon direktnog sudara sa kamionom u Novom Sadu kako nezvanično saznaje "Blic" potvrdili su sumnje V.L. da je u toj stravičnoj nesreći nastradao njegov sin Marko L. (22).

V. L. se kobne večeri pojavio na mestu tragedije i odmah tvrdio da je reč o njegovom sinu jer je identifikovao automobil koji se vodi na firmu u njegovom vlasništvu, a koji je koristio Marko.

– Nažalost, telo poginulog je u zastrašujućem stanju i toliko je izgorelo da kobne večeri na prvi mah nismo mogli da utvrdimo ni da li je reč o muškoj ili ženskoj osobi. Upravo zato, obdukcija je trajala toliko dugo jer je poređen DNK materijal uzet od oca koji se, kako se ispostavilo nakon analiza, prema nezvaničnim rezultatima, poklopio sa pokojnikovim DNK – priča za „Blic“ izvor iz Novosadske policije gde još nije stigao zvaničan izveštaj.

Kako saznaje „Blic“ Marko L. biće sahranjen u petak u 14.15 časova u Novom Sadu.

Podsetimo, policija i nakon izvršenog uviđaja ne može sa sigurnošću da utvrdi kako je došlo do tragedije zato što je, pretpostavlja se Marko, praktično produžio pravo na „lakat krivini“.

„Na putu kojim se kretao u nedelju uveče trebalo je da skrene levo pod uglom od 90 stepeni. Međutim, on je samo produžio pravo gde su parkirani kamioni. Nema nigde tragova kočenja a i nije išao preterano brzo. Ipak je to mala tojota a ne neki mercedes. Da li je zaspao, da li se zagledao negde pa se zabunio… Jedino što je nažalost 100 odsto sigurno jeste da se direktno zakucao u parkirani kamion i poginuo u eksploziji automobila koji je vozio“, priča za „Blic“ jedan od ljudi iz komšiluka koji se zatekao tamo svega par minuta nakon strašne tragedije.

Podsetimo, nesreća se dogodila nešto posle 23 sata na kraju Bulevara Vojvode Stepe kada je vozač automobila uleteo u slepi deo ulice koji se koristi kao parking i zakucao u kamion.

Nakon sudara došlo je do eksplozije, a u požaru su izgoreli automobil i kamion, dok je jedno teretno vozilo oštećeno.

Bonus video: Eksplozija na pumpi u Ziđinu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare