Malča saobraćajna nesreća Foto:Miljana Isailović/Nova.rs

Tragična smrt najboljih prijatelja Stefana Avramovića (24) i Nemanje Živanovića (28) u udesu kod sela Kloka u nedelju popodne potresla je celu Topolu. U opštini je sutra proglašen dan žalosti, a prijatelji se opraštaju od Stefana i Nemanje na društvenim mrežama.

Jedna od njih, Milica Prokić potresnim rečima se oprostila od svog prijatelja Stefana Avramovića, a zatim i od Nemanje Živanovića.

„Đuroo, bralee, kako da shvatim šta se desilo, kako da poverujem da neće više nikad da mi stigne poruka Milica kuvaj kafu, neka te anđeli čuvaju, a ti čuvaj nas. Mnogo si veliki čovek bio, možda i Bog bira. Počivaj u miru moj 102“, napisala je Milica i objavila svoju sliku sa Stefanom.

Potom se potresnim rečima oprostila i od Nemanje.

„Druže, počivaj u miru i uživaj sa Stevom na tamo sigurno lepšem mestu“.

Stefan i Nemanja su tragično nastaradali juče u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se desila na ulasku u selo Kloka na magistralnom putu Topola – Smederevska Palanka. Zbog tragične smrti dvojice mladića, u Topoli je proglašen Dan žalosti.

„Ovo je veliki gubitak i velika tragedija. Zbog tragično nastradalih mladića iz sela Šume, Avramović Stefana (24) i Živanović Nemanje (28) sutra je u opštini Topola Dan žalosti – saopšteno je iz kabineta predsednika opštine Vladimira Radojkovića.

U ovom udesu teško su povređena još dva lica koja su hospitalizovana sa teškim telesnim povredama.

BONUS VIDEO: Udes na Terazijama

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar