Dragana Banić Foto: Instagram/dragana_banic

Srpska misica Dragana Banić, devojka pripadnika škaljarskog klana Gorana Vlaovića, koji je pre dva dana likvidiran ispred kluba na Pagu u Hrvatskoj, po prvi put oglasila se na društvenim mrežama nakon što je njen dečko ubijen.

Ubica pripadnika škaljarskog klana, državljanin Srbije čiji identitet još nije poznat javnosti, uhapšen je nakon likvidacije.

PROČITAJTE JOŠ:

Do ubistva je došlo na Pagu u Hrvatskoj, gde je Vlaović bio na odmoru sa manekenkom i misicom Draganom Banić. Njih dvoje su bili dve i po godine u vezi. Njegova partnerka prisustvovala je likvidaciji, a sada se po prvi put oglasila na svom Instagram profilu, gde je uputila emotivne reči svom ubijenom dečku.

„Nedostaješ mi. Da me zagrliš, da me nasmeješ, da me poljubiš. Zauvek ćeš biti u mom srcu. Nikada te neću zaboravili, volim te“, napisala je Dragana.

Nakon ubistva, manekenka je kratko prokomentarisala dešavanja kobnog dana kada je Vlaović ubijen.

Foto: Instagram/dragana_banic

„Došli smo na odmor na ostrvo Pag. Ne znam šta se tačno dogodilo. Nisam videla taj trenutak, ali sam bila sa njim u hitnoj. Užasno mi je. Mnogo se loše osećam“, rekla je za „Kurir“ Banićeva.

Podsetimo, pripadnik škaljarskog klana Goran Vlaović, ubijen je pre dva dana u ranim jutarnjim časovima na Pagu u Hrvatskoj. Kako su pisali hrvatski mediji, Vlaović je iz kluba izašao u društvu bivše srpske misice Dragane Banić kada mu je ubica, državljanin Srbije, prišao s leđa i pucao mu u glavu.

****

BONUS VIDEO: Hrvatska policija o ubistvu na ostrvu Pag

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare