Foto: TANJUG / MIRA MITROVIC

Antonije V. star oko osamdeset godina, iz lučanskog sela Grab, kome se gubi svaki trag početkom januara još nije pronađen, a policija i dalje traga za njim.

Kako navodi naš izvor, on je bio veoma vispren čovek iako je živeo sam.

„Bio je veoma vredan, zdrav, nije imao nikakav oblik demencije, imao je stoku o kojoj se sam starao. Sin ga je redovno posećivao, a tog dana kada je nestao u kući je bilo ostavljeno upaljeno svetlo pa smo pomislili da je otišao da nahrani životinje u štali“, priča naš sagovornik.

Prema navodima našeg izvora, Antonije se nekoliko dana nije javljao na telefon pa je sin, koji inače živi u Čačku, došao u Lučane i shvatio da od njegovog oca nema ni traga ni glasa.

„Verujte da mi je padalo na pamet da je neko kidnapovao našeg sugrađanina zbog uzimanja njegovih organa, ali sa druge strane, radi se o starijem čoveku pa ne možemo da budemo sigurni u to“, istakao je naš izvor i dodao da, pored pripadnika policijskih snaga, Antonija traže komšije, članovi porodice i pripadnici Dobrovoljačkog vatrogasnog društva iz Požege.

Podsećanja radi, iz lučanskog sela Dljin, 9. januara nestao je i muškarac Z.M. (59) ali je, nažalost, pronađen mrtav trinaest dana kasnije 300 metara od porodične kuće. Njegovo telo je uočio komšija i pretpostavlja se da je smrt nastala kao posledica smrzavanja.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar