Foto: Igor Soban/PIXSELL, Zoran Lončarević

Potraga za nestalom Marijanom Seifert, nekadašnjom pobednicom "Velikog brata", traje već mesecima, a ceo slučaj obavijen je velom misterije. Marijana je nestala aprila ove godine, nakon što se udaljila iz stana na zagrebačkoj Savici u kojem živi sa svojim suprugom Karlom Seifertom. Od tada od nje nema ni traga, ni glasa.

Slučaj nestanka Marijane u fokus javnosti vratila je njena sestra Maja Kovačević, koja je pre nekoliko dana ušla u jedan rijaliti program u Srbiji. Ona je tom prilikom istakla da porodica ima celokupnu sliku o svemu što se dogodilo Marijani, kao i da planira da to podeli sa javnosti onda kada bude bila spremna.

Ipak, ono što je izvesno jeste da o Marijani mesecima nema nikakvih informacija. Trag joj se izgubio tokom noći, a u trenutku nestanka na sebi je imala kratku majicu boje senfa, crnu sportsku jaknu, helanke crne boje s belo-crvenom crtom i svetle patike.

Marijane Seifert Foto: Zoran Lončarević

O njenom nestanku javnost je obavestio suprug Karlo Seifert.

„Ja sam prijavio nestanak policiji. Ne mogu govoriti o okolnostima, ne znam ih ni ja“, kratko je rekao Seifert za 24sata.hr.

Nakon njega, oglasila se i Marijanina sestra Maja Kovačević.

Pročitajte još:

„Pre nekoliko dana sam se vratila iz Beograda. Sa Marijanom se nisam čula. Isuse Bože. Noge su mi se odsekle. Ne znam ništa o njenom nestanku“, rekla je ona kratko za medije.

Sa druge strane, Marijanini roditelji su se poslednji put s njom videli za katolički Uskrs, kada su je posetili u Zagrebu.

Potraga za Marijanom odvijala se putem dronova, a bili su uključeni i policijski ronioci, ali i vatrogasci, a njena torbica i telefon pronađeni su na mostu u Zagrebu.

O celom slučaju oglašavali su se i Marijanini prijatelji, ali ništa nije pomoglo da se rasvetli nestanak. Tako je Marijanina prijateljica otkrila da se nekadašnja učesnica Velikog Brata, pre nestanka, okrenula veri.

„Dosta je čitala knjige verske tematike, ali o tome bi mogla više da vam kaže njena prijateljica s kojom je poslednjih godina provodila više vremena. Delile su iste interese i obe su se pronašle u veri i molitvi“, rekla je ona, ali pomenuta prijateljica nekadašnje rijaliti učesnice nije bila raspoložena za komentar.

Marijani Seifert Marijana Cvrljak nestala
Marijani Seifert Foto: Zoran Lončarević

Iako je od nestanka prošlo nekoliko meseci, zasad nisu pronađeni tragovi koji bi mogli da ukažu na to šta se dogodila i pod kojim je okolnostima Marijana nestala.

Inače, Marijana je postala poznata kada je u rijalitiju Veliki brat, pre nekoliko godina, prevarila svog tadašnjeg muža sa Nikolom Nemeševićem Nemešom.

VIDEO: Nemeš o Marijani

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar