Foto: Igor Soban/PIXSELL, Zoran Lončarević

Potraga za nestalom Marijanom Seifert, nekadašnjom pobednicom "Velikog brata", traje već danima, a zasad nema informacija o tome šta se dogodilo.

Marijana je nestala u noći između utorka i srede, nakon što se udaljila iz stana na zagrebačkoj Savici u kojem živi sa svojim suprugom Karlom Seifertom.

Marijane Seifert Foto: Zoran Lončarević

U trenutku nestanka imala je na sebi kratku majicu boje senfa, crnu sportsku jaknu, helanke crne boje s belo-crvenom crtom i svetle patike, navela je zagrebačka policija. Veliki broj ekipa učestvuje u potrazi za Marijanom, a vršila se pretraga, kako kopnenog, tako i korita reke Save.

Pročitajte još:

Potraga za Marijanom odvijala se putem dronova, a bili su uključeni i policijski ronioci, ali i vatrogasci, a prema nezvaničnim informacijama, njena torbica pronađena je na mostu u Zagrebu. Zasad nisu pronađeni tragovi koji bi mogli da ukažu na to šta se dogodila i pod kojim je okolnostima Marijana nestala.

O njenom nestanku javnost je obavestio suprug Karlo Seifert.

„Ja sam prijavio nestanak policiji. Ne mogu govoriti o okolnostima, ne znam ih ni ja“, kratko je rekao Seifert za 24sata.hr.

Nakon njega, oglasila se i Marijanina sestra Maja Kovačević.

„Pre nekoliko dana sam se vratila iz Beograda. Sa Marijanom se nisam čula. Isuse Bože. Noge su mi se odsekle. Ne znam ništa o njenom nestanku“, rekla je ona kratko za medije.

Sa druge strane, Marijini roditelji su se poslednji put s njom videli za katolički Uskrs, kada su je posetili u Zagrebu.

Zasad nema nikakvih tragova koji bi mogli da objasne pod kojim je okolnostima Marijana nestala.

Inače, Marijana je postala poznata kada je u rijalitiju Veliki brat, pre nekoliko godina, prevarila svog tadašnjeg muža sa Nikolom Nemeševićem Nemešom.

BONUS VIDEO: Potraga za Matejem

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar