Ljubomir Trnić nestao
Ljubomir Trnić Foto: Facebook/Jovana Trnic

Porodica, kum i prijatelji tragaju za Ljubomirom Trnićem Ljubišom iz Sremske Mitrovice kome se sinoć izgubio svaki trag i porodica ne može da ga dobije na telefon. Njegov kum Vasilije Jović potvrdio je za naš portal da je potraga za Trnićem i dalje u toku i još kazao da je njegov kum poslednji put viđen sa sumnjivim lokalcem.

„Ljubišu su poslednji put videli sinoć u društvu jednog lokalnog delinkventa. To nam je potvrdilo više ljudi. Viđeni su kako zajedno idu ka naselju Kamenjar i nakon toga mu se gubi svaki trag. Ja sam trenutno sa inspektorima ispred kuće tog muškarca, pa ćemo da vidimo šta dalje“, kaže zabrinuti kum za naš portal.

Kako nam je pojasnio, Trnić je na sebi imao sivu majicu, sivi duks sa kapuljačom i teget šorts, a na nogama je imao crne patike. Sa sobom je imao i crveno-narandžasti bicikl. Visok je 180 centimetara, braon kose i braon očiju.

„Siguran sam da bi Ljubiša našao način da se javi porodici, ipak je on otac troje dece. Sve i da je otišao za Beograd, da mu se telefon ispraznio, siguran sam da bi nekoga zamolio da mu pozajmi telefon da se javi. Zbog toga je ova situacija još sumnjivija“, kaže Jović.

 

U apelu za pomoć u potrazi navodi se i da je Trnić dijabetičar i da kod sebe nema insulin.

Porodica moli sve koji imaju bilo kakvih informacija o Trniću da se jave najbližoj policijskoj stanici ili na broj 065/602-56-77.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar