Foto: Profimedia.rs

Pripadnik Kosovskih bezbednosnih snaga (KBS) Skender Hajdari pronađen je mrtav u kući u selu Zjač u Mitrovici, a Ministarstvo odbrane saopštilo je da je reč o samoubistvu.

Ministarstvo odbrane saopštilo je da je reč o potpukovniku Kosovskih bezbednosnih snaga, Skenderu Hajdariju.

„Mogu da potvrdim da je potpukovnik iz Mitrovice, Skender Hajdari, pucao u sebe iz vatrenog oružja i umro. Slučajem se bavi Kosovska policija i blagovremeno ćete biti obavešteni o drugim detaljima“, rekao je portparol Ministarstva odbrane, Fljamur Arifaj.

Prema Arifaju, slučaj se dogodio u selu preminulog, u mestu Zjač u Mitrovici, u popodnevnim satima.

U međuvremenu, Kosovska policija saopštila je da je dobila informaciju da se osoba povredila oružjem u planinskom području posle 11.00 i odmah izašla na lice mesta. Nakon što je prebačen u bolnicu, potvrđeno je da je umro.

„Na mestu događaja zatečena je žrtva S. H. stara 48 godina, državljanin Republike Kosovo, ranjena iz vatrenog oružja i poslata je u Regionalnu bolnicu u Mitrovici, a zatim je upućena na lečenje u UKCK. Pronađeni su i ujedno zaplenjeni kao materijalni dokazi pištolj i čaura. Oko 15.00 UKCK je izvestio da je žrtva S. H. preminula. Po nalogu tužioca, telo žrtve je poslato na obdukciju u IML (Institut za sudsku medicinu). Slučaj je pokrenut i istražuje se kao sumnjiva smrt“, saopštila je policija regiona Mitrovice.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar