Foto: Facebook

Lidija je radila u jednoj ketering agenciji, a njen poslodavac je izjavio da je već i ranije imala probleme sa Zlatanom. On je 2019. optužen za porodično nasilje i tada joj je navodno naneo teške povrede glave, nesrećna Lidija je zadobila prelom lobanje pa je morala da bude hospitalizovana.

Sudski proces se otegao, a sve se završilo tragedijom, izjavio je poslodavac i zapitao se kako je nasilnik uopšte mogao da bude na slobodi.

Prema policijskoj rekonstrukciji, ubica je sačekao Lidiju Miljković kada je ispratila dvojicu sinova u školu i napao ju je dok se vraćala u kola. Ispalio je u nju nekoliko hitaca iz pištolja i ubio je na mestu.

Pročitajte još:

Nakon zločina Vasiljević, za koga mediji navode da je poreklom iz Bosne i Hercegovine, pobegao je kolima u kojem ga je čekala sadašnja partnerka.

Posle ubistva bivše supruge Lidije Miljković (42) na parkingu škole, ubica Zlatan Vasiljević (44) pobegao kolima sa partnerkom. Njihova tela pronađena su u zapadnom delu Vićence, a u kolima je, kako izveštavaju italijanski mediji, pronađena i eksplozivna naprava.

Na lice mesta, na odmorištu pored puta gde je pronađen automobil u kojem su bili leševi Zlatana Vasiljevića i još jedne žene, čiji identitet italijanske vlasti nisu saopštile, došla je i specijalizovana ekipa italijanske policije, takozvana kontradiverziona ekipa, piše italijanski portal skaj.

Za njim je organizovana policijska potera koja je završena na jednom odmorištu na zapadnom putu iz Vićence. U kolima su pronađeni leševi, ali i nešto što je izgledalo kao eksplozivna naprava, pa je policija blokirala taj deo puta.

****

BONUS VIDEO: Hapšenje osumnjičenih za zelenašenje


***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar