Foto: Printscreen

Građani beogradskog naselja Cerak Vinogradi apeluju na sve stanare da se u njihovom kraju pojavio nepoznati manijak koji prati devojčice do zgrada, ali i unutar objekata, a potom im pokazuje svoj polni organ.

Građani tvrde da je manijak viđen u blizini škole, u ulici Breza, i da se već nekoliko devojčica našlo na njegovoj meti. Naime, on devojčice prati, zatim skida donji veš i pokazuje im polni organ, a zasad nema informacija o tome da li je bilo koju fizički napao.

Nepoznatog mladića snimile su nadzorne kamere jedne zgrade, a vidi se i trenutak kada ulazi za jednom devojčicom u objekat. Najpre prolazi pored maloletnice koja čeka lift, a potom je, u trenutku kada je ušla unutra, otvorio vrata lifta i pokazivao joj polni organ.

Manijak je zatim napustio objekat.

Pogledajte kako je to izgledalo:

Inače, ovog muškarca snimili su kamere i kada je drugoj devojčici, koja je stajala na ulazu u zgradu, pokazivao polni organ. Takođe, usnimljen je i kada je pokušavao da polomi nadzorne kamere na zgradi, verovatno u nameri da ne bude otkriven.

Portal Nova.rs poslao je pitanje MUP Srbije kako bismo proverili da li je ovaj manijak već prijavljen nadležnoj stanici, ali do objavljivanja ovog teksta nismo dobili odgovor.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram