Foto: Nova.rs

Po nalogu Trećeg osnovnog tužilaštva u Beogradu, policija proverava događaj u kojem je danas lider LDP Čedomir Jovanović navodno teniskim reketom napao Ž.I, vlasnika centra za fizikalnu terapiju “Fizio centar” na Novom Beogradu.

„Vrše se provere događaja, u toku je prikupljanje obaveštenja od svih prisutnih lica, pribavlja se medicinska dokumentacija za lice kome su nanete povrede, uzimaju video snimci“, rekla je za Tanjug portparol tužilaštva Maja Delić.

Ona je naglasila da krivični postupak još nije započet, a da će se o daljem postupanju odlučiti kada policija obavi sve naložene provere.

Pored toga, kako je dodala, vrše se i provere da li je Jovanović nakon što je izašao iz bolnice, gde je bio na lečenju od Covida 19, prekršio karantin, odnosno da li mu je karantin naložen.

Danas oko 17 časova, u ulici Milutina Milankovića 1, došlo je do incidenta u kojem je Jovanović napao vlasnika klinike „Fizio centar“ Žarka Ivkovića teniskim reketom, a pravni zastupnik “Fizio centra”, Dejan Dubajić rekao je da je njegov klijent tom prilikom zadobio teške telesne povrede.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar