Foto: Nova.rs

Bivši narodni poslanik i lider LDP Čedomir Jovanović, napao je danas nešto pre 17 sati vlasnika klinike "Fizio centar" Žarka Ivkovića teniskim reketom, u trenutku dok je on, inače fizioterapeut, pregledao bebu. Reporeterima portala Nova.rs pravni zastupnik te klinike posvedočio je da je Jovanović ušao bez maske, te da je njegov klijent pretrpeo teške telesne povrede.

Reporteri portala Nova.rs zatekli su na licu mesta dve policijske patrole i nekoliko inspektora koji su vršili uviđaj. Oštećeni je već bio na Urgentnom centru, dok Čedomir Jovanović nije bio tu.

U izjavi za portal Nova.rs, pravni zastupnik „Fizio centra“, Dejan Dubajić rekao je da ga je klijent pozvao u 16.52 sati, te mu rekao da je u toku tuča, i da ga teniskim reketom tuče političar Čedomir Jovanović.

„Odmah sam pozvao policiju i došao. Moj klijent ima teške telesne povrede po glavi i rukama dok se branio od udaraca reketa. Rane treba da se zašiju, pa ćemo imati tačan lekarski izveštaj“, rekao je za portal Nova.rs Dubajić.

On je u razgovoru posvedočio da je Jovanović izašao iz crnog džipa, došao ispred ambulante bez maske“ dok je Ivanović, koji je fizioterapeut, radio sa bebom i da je Jovanović morao da bude u samoizolaciji.

Prema policijskom izveštaju, a na osnovu svedočenja Žarka Ivkovića, Jovanović mu je zadao više udaraca u predelu glave i tela.

Prema rečima ljudi koji su se zatekli na mestu incidenta, oni su pokušali da vlasnika klinike odbrane od Jovanovića, ali je on užurbano otišao.

Povređeni doktor je nakon iskaza koji je dao policiji otišao u Urgentni centar, kako bi mu sanirali povrede koje je zadobio po leđima i glavi.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare