Policija pronalazi nove štekove Velje Nevolje

Hronika 06. feb. 202114:13
Podeli:
Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Pripadnici Žandarmerije su, kako navode mediji bliski vlasti, stigli u Ritopek u kojem treba da pretraže kuću koju je, kako oni pišu, Veljko Belivuk sa ekipom, koristio kao štek.

Komšije kažu da je ta kuća prodata pre nekoliko godina i da od tada ne znaju ko živi u njoj. Policija navodno „češlja“ kuću tri dana, a tu je marica.

Sumnja se da su u toj vikendici počinjeni neki zločini. Policija je tamo navodno pronašla tragove krvi i spaljivanja, kao i još dokaza koji upućuju na to da su štekovi pripadali okrutnoj ekipi Veljka Belivuka.

Inače, Veljku Belivuku, Marku Miljkoviću i ostalim osumnjičenim za neovlašćenu proizvodnju i trgovinu narkoticima i nedozvoljeno držanje oružja, sudija za prethodni postupak Specijalnog suda doneo je odluku o određivanju pritvora do 30 dana

Pritvor je određen zbog opasnosti od bekstva.

Tužilaštvo za organizovani kriminal Belivukovoj ekipi na teretstavlja ubistava navijača Crvene zvezde Zdravka Radojevića i Pink Pantera Miljana Ljepoje, stavilo i likvidaciju vođe navijača Partizana Gorana Veličkovića. Oni se zasad vode kao nestali.

Belivuk i Marko Miljković označeni su kao organizatori kriminalne grupe koja je delovala u dužem vremenskom periodu. Ostali uhapšeni sumnjiče se da su bili njeni članovi. Na teret im je stavljeno držanje manje količine droge nađenje na stadionu Partizana, oružje, otmice i ubistva Radojevića, Ljepoje i Veličkovića.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar