Foto: Twitter/Policía Ecuador

Državaljanin Srbije pedesetšestogodišnji Saša S. iz Niša brutalno je likvidiran juče u jednom od kafića u tržnom centru u predgrađu lučkog grada Gvajakil u Ekvadoru, kada je u njega iz pištolja pucao navodno plaćeni ubica, koji je zatim pobegao.

Ubrzo posle likvidacije pojavio se i snimak brutalne likvidacije srpskog državljanina, koji je u kafiću u okviru jednog tržnog centra u mestu Samoborodon u predgrađu lučkog grada Gvajakila sedeo sa porodicom, suprugom i ćerkom, kako se informacija pojavila na društvenim medijima.

 

Na snimsku sigurnonsih kamera, koji je osvanuo vidi se da je minut pre nego što je srpski državljanin Saša S. ubijen pored njega prošao je policajac, a bi u narednom trenutku kamera zabeležila kretanje likvidatora koji ustaje sa klupe, obučenog u sivu duksericu, sa crnom maskom preko lica kako prelazi ulicu i prilazi Saši S, koji sedi u društvu ženske osobe i puca iz pištolja u njega.

Foto: Twitter/Steeven Macías

Žena koja je bila u društvu srpskog državljanina beži, kao i likvidator.

Foto: Tweeter/Vanessa LaMar

Podsetimo, ekvadorski sajt Etelegrafo.com.ec objavio je vest da je juče ubijen srpski državljanin preklom iz Niša. Njega je navodno likvidirao plaćeni ubica dok je sedeo u kafiću. Likvidator je zatim seo na motor gde ga je čekao saučesnik sa kojim su pobegli u nepoznatom pravcu.

 

 

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar