Matej Periš Foto: MUP Hrvatske

Ispred kluba "Gotik", u kome je poslednji put u noći između četvrtka i petka viđen nestali Splićanin Matej Periš, nalazi se policija.

Kako se može videti na licu mesta, četvorica policajaca nalazi se na šetalištu između kluba i reke. Oni pregledaju taj deo, gledaju u pravcu reke, naginjali su se i preko zaštitne ograde. U prostorije kluba „Gotik“ nisu ulazili ovog jutra.

Kamere na ulazu u klub okrenute ka samom lokalu su zatvorene.

Pročitajte još:

Kako nezvanično saznajemo, juče je u prostorije ovog kluba došla ekipa od četvorice momaka, koja je praktično pretražila svaki deo lokala. Oni su otvorli sva vrata i pregledali sve prostorije.

Podsetimo, u noći između četvrtka i petka, odnosno 31. decembra oko 2.30 gubi se svaki trag mladiću iz Splita Mateju Perišu (27). On je sa svojim društvom došao u Beograd na doček Nove godine.

Oni su u razgovoru za medije ispričali da je njih sedmoro u veče nestanka najpre otišlo na večeru u jedan restoran u Beton hali, a onda u klub „Gotik“. Kada je u jednom momentu društvo shvatilo da Mateja već neko vreme nema, počeli su da ga traže unutra. Na izlazu iz kluba, shvatili su da je njegova jakna ostala u garderobi. Natsvili su potragu i okolo.

Drugovi su nakon potrage otišli u smeštaj, gde su se nadali da će ujutro doći. Kada se to nije desilo, kontaktirali su policiju.

BONUS video: Zaplena narkotika

 

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Svi komentari (0)