Foto: MUP Hrvatske

Matej Periš (27) iz Splita nestao je noćas oko 2.30 sati u Beogradu a poslednji put viđen je u klubu "Gotik" u Beton hali. Matejevi prijatelji objavili su video snimak sa obale Save, gde se klub "Gotik" nalazi, u kome pokušavaju da shvate kako je njihov prijatelj mogao tek tako da nestane.

Matejevi prijatelji napravili su snimak u Beton Hali, gde je njihov drug poslednji put viđen. Oni su snimili ulaz u lokal, okolne kafiće i šetalište, i pokazali kamere koje se nalaze oko samih lokala u nadi da bi one mogle da pomognu da se njihov drug pronađe. Takođe, pokazali su i metalnu ogradu koja se nalazi pored reke, ističući da je dovoljno visoka te da se ne bi mogla lako preskočiti.

„Nije on mali. Nije njega mogao jedan čovek nekako spremiti u džep i negde ga odneti. Ili eventualno da nikad nije izašao iz kluba i da su ga ovi pospremili u neki podrum. Može se saznati ko radi u klubu“, rekao je između ostalog drug Mateja Periša.

Podsećanja radi, hrvatskoj policiji prijavljen je nestanak Mateja Periša iz Splita koji je poslednji put viđen pre dva dana u beogradskom noćnom klubu „Gotik“. Visok je 188 centimetara, ima plavu kosu i oči, ravan nos i jače je telesne građe.

„Svaka nam je informacija zlata vredna. Ako nešto znate molimo Vas da se javite na broj +38598432700. Hvala svima“, navodi se u poruci Matejeve porodice upućene javnosti.

Na sebi je imao crnu majicu kao na fotografiji, zatim džins pantalone i crne patike sa belim đonom.

Kako su ispričali njegovi prijatelji, njih sedmoro došlo je iz Hrvatske, te su najpre otišli na večeru u „Ambar“ u Beton Hali.

„Nismo znali gde ćemo posle. Videli smo da se čeka na ulaz u Gotik, da je klub, odlučili smo da pričekamo, onda smo ušli unutra i sve je bilo u najboljem redu. Nikakvih sukoba nije bilo u klubu“, objasnio je Matejev drug.

Foto: MUP Hrvatske

Dodao je da su „imali bazu“ u jednom delu kluba, te da su se kretali, ali vraćali na isto mesto.

„Tako je i on u jednom momentu otišao – da napravi đir, do wc-a, ili je video neke ženske, pa otišao da priča sa njima. Nakon toga 20, 30 minuta shvatimo da se on još nije vratio. Počinjemo da ga tražimo po klubu, da idemo do vrata, po toaletima, da ga tražimo, ali ga nismo našli. Uzimamo jakne i shvatamo da on uopšte nije uzeo svoju“, rekao je između ostalog Matejev prijatelj.

BONUS VIDEO: Racija ispred hotela Majdan posle incidenta u novogodišnjoj noći

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare