Policija privodjenje hapsenje
Foto:Vesna Lalić/Nova.rs

U saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila jutros između 7 i 8 časova ujutru, policajac van dužnosti (44) iz Vranja, upravljajući privatnim vozilom na putu između ovog grada i sela Neradovac, udario je retrovizorom devojčicu staru 12 godina, koja je, prema zvaničnim informacijama PU Vranje, pretrčavala put na mestu gde ne postoji obeležen pešački prelaz.

Kako za portal Nova.rs kažu iz vranjskog MUP-a, pripadnici PU Vranje su jutros odmah po prijavi saobraćajne nezgode izašli na lice mesta, kao i ekipa hitne pomoći.

Povezane vesti:

Devojčici koja je od udarca pala pomoć je ukazana u Zdravstvenom centru Vranje, ali je zadobila lakše telesne povrede. Utvrđeno je da vozač nije imao alkohol u krvi, dodaju iz PU Vranje, i kažu da je o događaju obavešteno Osnovno javno tužilaštvo.

“Protiv vozača će biti podnešena krivična prijava zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo ugrožavanje javnog saobraćaja”.

Kako za portal Nova.rs kažu meštani ovog sela u neposrednoj blizini Vranja, na ovom putu se često događaju nezgode, tu deca prolaze kada idu u školu, zbog čega će zahtevati adekvatniju saobraćajnu signalizaciju, pešačke prelaze i “ležeće policajce”.

***
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare