Foto:Screenshot/Twitter/johnykv@kv_johny

Rade Blagojević, šef Odeljenja javnog reda i mira u Policijskoj upravi za grad Beograd, koji je nedavno čuvao mural Ratku Mladiuću na uglu ulica Njegoševa i Alekse Nenadovića, bio je juče u obezbeđenju ministra policije Aleksandra Vulina.

Naime, iako je ministar juče imao kačket na glavi i masku preko lica nije ostao neprimećen u masi kod Sava centra, gde su građani blokirali auto-put u znak protesta protiv kompanije Rio Tinto i nedavno usvojenih  izmena zakona o referendumu i eksproprijaciji.

Vulin je, inače, bio okružen policajcima u punoj opremi, sa šlemovima i štitovima koji u stajali ispred okupljenih građana na auto-putu.

Na fotografiji objavljenoj na društvenim mrežama vidi se Rade Blagojević ako u masi „čuva“ leđa Vulinu.

S obzirom da je poslužio za čuvanje murala Ratka Mladića, a i sada je učestvovao u obezbeđenju ministra, očigledno je da takvih „likova“ koji su spremni da brane „tekovine“ naprednjaka ima malo, pa se sele sa jedne na drugu lokaciju.

Podsetimo, širom Srbije nezadovoljni građani blokirali su juče vitalne saobraćajnice, dok su u Beogradu građani protestovali na Gazeli, Mostrarskoj petlji, Pančevačkom i Pupinovoim mostu.

BONUS VIDEO: Blokada kod Sava centra  

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar