Foto:Privatna arhiva

Milica Mirjanić (20) i Stefan Rusov (27), krenuli su u juče ujutru u automobilu "pežo 207" bele boje beogradskih registarskih oznaka ka izletištu Lisine u podnožju Beljanice kod Despotovca, ali im se od tada gubi svaki trag. Nestanak je juče u popodnevnim satima prijavljen policiji, a tokom noći i Gorskoj službi spasavanja (GSS) koja je istog trenutka poslala sve raspoložive snage iz okoline na teren. U međuvremenu, očekuje se proširenje potrage, a u pomoć stižu i njihove kolege iz Beograda. Pored pretrage sa zemlje, policija je angažovala i helikopter.

Kako za Nova.rs navode iz Gorske službe spasavanja, po prijavi, noćas oko 2 sata, svi pripadnici Gorske službe spasavanja izašli su na teren.

„Potraga još uvek traje. na terenu imamo 10 spasilaca, dok očekujemo da stignu i kolege iz Beograda. Telefon je juče oko 15 sati lociran kod Tupižnjice, što je dalje od planine Beljanica, gde su mladi planinari planirali da odu“, kažu iz GSS.

U stalnom su, kažu, kontaktu sa porodicama nestalih, i svim silama se spasioci trude da oni što pre budu pronađeni.

Ranije danas, iz policije su rekli za naš portal da i oni od juče tragaju za nestalim mladićem i devojkom.

„Policija se odmah po prijavi koja je bila juče u popodnevnim satima uključila u potragu za nestalim mladićima i devojkama. Pored redovnih policajaca, u potrazi učestvuju i pripadnici Sektora za vanredne situacije”, kazali su za naš portal iz policije.

Pretpostavlja se da su dvoje mladih iz vikendice krenuli da planinare, a otac Milice je rekao da su sa nekoliko ljudi u nedelju jutro organizovali i krenuli u potragu.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar