Pokušaj otmice dece na Altini? Internetom kruži upozorenje

Hronika 24. apr. 202118:12
Podeli:
Policija, uviđaj, uvidjaj
Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Na internetu se pojavilo uznemirujuće upozorenje u kojem se navodi da je u ulici Stojana Dečermića na Altini u petak oko 20 časova pokušana otmica dece.

Foto:Screenshot/Facebook/Altina Info

Jedan od roditelja na svom Fejsbuk profilu navodi da je crni „pežo 508“, u kojem je bio mlađi Turčin sa ženom, kružio oko dece i da su im nudili da uđu u auto.

„Crni „pežo 508“ PA tablice, u kojima je bio jedan mlađi Turčin i žena od 40 godina su pokušali moje i komšijino dete da uvuku u automobil. Nudili su im sokove, da uđu u auto da se „ugreju“ i malo provozaju. Vrbovanje je trajalo oko 30 minuta, a iz vozila su deca posmatrana više od 2 časa. Velika sreća je da je bilo ukupno sedmoro dece na okupu različitog uzrasta i da su se svi, sve vreme držali zajedno. Tražio sam ih po naselju, ali bezuspešno. Hvala zemunskoj policiji koja je odmah reagovala i došla za 3 minuta. Nisu uspeli da je uhapse, jer je pobegla, ali su je identifikovali. Ime joj je Sanela i njena fotografija je u prilogu. Ako neko ima informaciju o njoj neka odmah obavesti MUP Zemun ili mene preko FB“, stoji u objavi korisnika „Fejsbuka“.

Slučaj je, kako je naveo ovaj roditelj, prijavljen policiji, a istraga je u toku.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar