Miladin Kovačević Foto:Screenshot/Youtube/Treće poluvreme

Miladina Kovačevića, bivšeg košarkaša, devojka Tina T. (26) prijavila je policiji tvrdeći da ju je on pretukao u stanu u Beogradu. On je juče uhapšen zbog sumnje da je u noći između utorka i srede zlostavljao, mučio i ugrozio njenu sigurnost, a pušten je posle današnjeg saslušanja da se brani sa slobode. U međuvremenu, na društvenim mrežama pojavio se snimak na kojem se čuje njihova rasparava.

Na snimku se čuje da neko lupa na vrata stana u kome je navodno Kovačević. On je pomerio špijunku, dok se sa druge strane nazire ženski lik.

„Objasni mi poentu tvog lupanja, ja sam sve što si želela uradio“ – rekao joj je Kovačević kroz zatvorena vrata, na šta je devojka nastavila da lupa i moli da otvori.

„Hoću da budem s tobom, otvori mi, hoću da budem s tobom“ – pričala je devojka, da bi Kovačević na to odgovorio:

„Nema ništa od toga Tina, s tim ponašanjem ne moraš nikada više da me vidiš“.

Devojka sa snimka, pretpostavlja se da je to Tina, tada je rekla „izvini“.

„Čuj izvini, pa nemam 12 godina!“ – rekao je Kovačević na kraju snimka koji se prekida dok Tina nastavlja da viče sa druge strane vrata, u hodniku.

Osim rasprave, na snimku se vide i izgrebana vrata u koje je, prema njegovim rečima, uradila Tina.

Tužilaštvo treba da utvrdi da li je taj snimak verodostojan, kao i šta se dešavalo nakon što je prekinuto snimanje.

Podsetimo, on je tokom saslušanja negirao izvršenje krivičnog dela koje mu se stavlja na teret i do detalja ispričao šta se kobne večeri dogodilo u stanu.

Kovačević je poznat po slučaju brutalnog prebijanja kolege s fakulteta Brajana Štajnhauera maja 2008. godine, u studentskom klubu u Bostonu. Ona je nakon toga pobegao iz Amerike i procesuiran je u Srbiji.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar