Foto:Filip Krainčanić/Nova.rs

Fotografija kolone od 22 pogrebna vozila na groblju na Bežaniji u Beogradu, koja je objavljena na društvenoj mreži Tviter, uznemirila je srpsku javnost. Ipak, kako saznajemo od pogrebnika JKP "Pogrebne usluge", situacija je takva tokom svakog dana, tako da ova fotografija ne bi trebalo da uznemirava građane.

Nakon što je fotografija osvanula na internetu, portal Nova.rs pokušao je da stupi u kontrakt sa radnicima groblja na Bežaniji, kako bismo proverili o čemu se radi. Kako su za naš portal istakli pogrebnici Bežanijskog groblja, fotografiju nisu videli, ali je normalna stvar da ima dosta vozila.

„To nije ništa čudno, normalan dan, kao i svaki drugi. Nema nikave razlike“, rekli su iz centrale Bežanijskog groblja za naš portal.

Ipak, za detaljnije informacije, kao i o tome da li je i na njihovom groblju situacija kritična nedeljom, uputili su nas na centralu Novog groblja. Iz centrale se nisu javljali na naše pozive.

Podsetimo, na društvenoj mreži Tviter jutros je objavljena fotografije na kojoj se vide 22 pogrebnih vozila, koji idu ka kapelama. Navodno, reč je o Bežanijskom groblju, koje se nalazi na Novom Beogradu.

Pročitajte još:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar