Foto: Printscreen

Novosadsko tužilaštvo podnelo je optužni predlog protiv napadača na radijskog voditelja Daška Milanovića, saopšteno je danas iz Tužilaštva.

Tužilaštvo za napadače na voditelja traži pet godina zatvora

„Povodom događaja od 16.04.2021. godine, kada je u Novom Sadu napadnut radijski voditelj i novinar Daško Milinović, Osnovno javno tužilaštvo u Novom Sadu je, nakon preduzetih dokaznih radnji, dana 13.05.2021. godine Osnovnom sudu u Novom Sadu podnelo optužni predlog protiv U. S. (1996) i N. K. (1997) , obojice iz Surčina, zbog postojanja opravdane sumnje da su izvršili krivično delo nasilničko ponašanje u saizvršilašvu i protiv M. E. (1990) iz Jakova zbog postojanja opravdane sumnje da je izvršio krivično delo nasilničko ponašanje u podstrekavanju“, navodi se u saopštenju.

Pročitajte još:

Tužilaštvo je za okrivljenog podstrekača i okrivljenog koji je oštećenom naneo lake telesne povrede, predložilo izricanje maksimalne zakonom propisane kazne za krivično delo koje im se stavlja na teret u trajanju od po pet godina zatvora, te je stavilo predlog da se prema okrivljenima produži pritvor.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar